SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Hele week feest

Een vol programma met leuke activiteiten op iedere locatie: dat is hoe de verjaardag van SVRZ eruitziet. “Aanstaande donderdag zijn we pas echt jarig, maar we maken er deze hele week een feestje van”, zegt Angela enthousiast. “Op alle locaties organiseren cliënten, medewerkers en vrijwilligers samen activiteiten. Van kleedjesmarkten en muzikale optredens tot familiebingo’s en high-teas.”

Even stilstaan

Het jubileum is voor Angela en Dennis een bijzondere mijlpaal. Dennis legt uit: “Bij SVRZ staan we erom bekend dat we altijd vooruitkijken, voorbereid zijn op de toekomst, maar een jubileumjaar als dit laat je ook weer even stilstaan. Stilstaan bij hoe trots we mogen zijn op onze organisatie en hoe goed we het doen. Het feit dat we al 75 jaar bestaan, laat zien dat we in een belangrijke behoefte voorzien. En onmisbaar in ons bestaan zijn natuurlijk onze medewerkers. Zonder deze toppers, geen SVRZ!” Om die reden wordt voor de medewerkers in november een groot feest georganiseerd, als kroon op het jubileumjaar.

Nieuw hoofdstuk

75 jaar SVRZ markeert ook het begin van een nieuw hoofdstuk. Angela: “Bij SVRZ willen we de zorg voor morgen vandaag beter maken. We zijn nu bijvoorbeeld druk bezig met de ‘Zorgteams van de Toekomst’, want we moeten anders gaan werken om de zorg ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden. Vooroplopen bij dit soort innovaties is voor ons geen doel op zich, maar kenmerkt hoe wij als SVRZ zijn. Het zit in ons DNA. Daarom kijk ik vol vertrouwen uit naar de volgende 75 jaar.” Dennis vult aan: “Iedere tijd kent zo zijn uitdagingen. Niemand weet wat de toekomst precies brengt, maar bij SVRZ gaan we wél samen oplossingsgericht aan de slag.” “En”, zo sluit Angela met een grote glimlach af, “die uitdagingen voor de toekomst laten we deze week even los, zodat we samen kunnen genieten van waar we nu staan!”

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?