SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“In woonzorgcentrum Maartenshof kunt u zelfstandig wonen. Er zijn 76 koop- en huurappartementen van woningcorporatie Stadlander. SVRZ heeft in Maartenshof twee groepswoningen voor mensen met dementie en ook ons ontmoetingscentrum is hier gevestigd. Vanuit Maartenshof loopt u zo het centrum van Sint-Maartensdijk in. Bent u benieuwd naar ons zorgaanbod? Neem dan gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Maartenshof clienten
Kom eens langs Maartenshof 49 en 52
4695 HV Sint-Maartensdijk
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Maartenshof kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij. Ook bieden we groepswoningen voor mensen met dementie en kunt u bij ons terecht voor dagbesteding.

  • SVRZ de Kraayert keuken

    Groepswonen dementie

    Als u door geheugenproblemen niet meer thuis kunt wonen, biedt SVRZ een alternatief. We hebben twee groepswoningen voor mensen met dementie: Maartenshof 49 en 52. In onze groepswoningen doen wij er alles aan om u met de juiste zorg te ondersteunen. Dit doen we in een vertrouwde en kleinschalige omgeving. U heeft een eigen kamer. Daarnaast hebben we een gezellige huiskamer. Huiselijkheid staat bij ons voorop. Iedere groepswoning heeft een fijne, beschutte binnentuin waar u lekker kunt zitten. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld  beweegactiviteiten onder begeleiding van een beweegagoog. Verder beschikken de woningen over een gezamenlijke multifunctionele ruimte. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van de vele faciliteiten van het woonzorgcentrum.

    Lees meer
  • SVRZ de Vurrsche gang

    Logeren bij SVRZ

    Bij Maartenshof bieden we mensen met dementie die nog thuis wonen de mogelijkheid om te logeren. Door de zorg tijdelijk over nemen, bieden we mantelzorgers de mogelijkheid om even op adem te komen. Of met een gerust hart met vakantie te gaan, of een dagje weg.

    Lees meer
  • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

    Advies van de wijkverpleegkundige

    Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van Maartenshof kan u verder helpen.

    Lees meer
  • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

    Wijkverpleegkundige zorg

    Als u in één van de appartementen van Maartenshof woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 4000.

    Lees meer
  • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

    Huishoudelijke zorg

    Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Maartenshof kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 4000.

    Lees meer
  • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

    Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

    Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw appartement van Maartenshof in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van SVRZ Tholen via 088 – 887 4000.

    Lees meer
  • SVRZ de Redoute kamer

    Tijdelijk verblijf

    Als u om medische redenen tijdelijk niet thuis kunt wonen, bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis, dan bieden we u bij Maartenshof tijdelijk extra behandeling en zorg zodat u snel weer naar huis kunt.

    Lees meer
  • Ontmoetings­centrum

    In ons ontmoetingscentrum bieden we dagbesteding, begeleiding en ondersteuning aan mensen met lichte tot wat verder gevorderde geheugenproblemen die nog thuis wonen. Ook mantelzorgers zijn van harte welkom. Het ontmoetingscentrum is op woensdag geopend van 10.00-16.00 uur.

    Lees meer
Voorzieningen
  • library
    Bibliotheek

    Bibliotheek

    Leest u graag een boek? Bij Maartenshof kunt u gratis boeken lenen. Dit is zelfservice dus neemt u gerust een boek mee.

  • Welzijn
    Pakket Welzijn en Zorg

    Pakket Welzijn en Zorg

    De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Maartenshof kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

    Pakket Welzijn en Zorg
Revalidatie bij SVRZ
Verhalen

Terug naar de roots

Annegien van den Boomgaard, Specialist ouderengeneeskunde
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?